Over ons

Junta Polymers begon als eenmansbedrijf in 2003 en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf die haar sporen verdiend heeft in de ontwikkeling en verdeling van  elastomeer producten zoals SBR/EPDM/NBR/CR/PARA rubber, silicone, Viton, FKM, Polyurethaan en andere kunststoffen binnen Europa. Uiteraard staan onze klanten centraal en zoeken wij samen naar de gepaste oplossing en gebruiken hiervoor de allernieuwste technieken. Onze Know-How is gebaseerd op meer dan 25 jaren ervaring in elastomeren.
Met onze gedrevenheid beleveren een zeer groot deel van Europa , Scandinavië, Noord Afrika, Amerika, Engeland, Japan en het midden Oosten, waarbij wij een belangrijke rol spelen in de petrochemie, landbouwindustrie, automotive, luchtvaartindustrie, voedingsindustrie en scheepvaart.
Afhankelijk van uw toepassing bieden wij verschillende kwaliteiten aan die UV, OZON, Chemisch of vet/olie bestendig zijn  in verschillende hardheden en polymeer gehalten uit voorraad leverbaar zodat wij lange levertijden kunnen vermijden.
Op deze manier zorgen wij er voor dat alle producten in ons programma toegeleverd kunnen worden in enkele dagen na opdracht dmv onze grote voorraad aan rubber producten zoals profielen, slangen, vormstukken, plaatrubbers, kunststoffen en O-ringen !
Heeft u voedinggekeurde elastomeren nodig met eventuele hoge temperatuur bestendigheden volgens FDA, EC1935/2004 ? Wij hebben alles op voorraad! (blauw,wit,…) Automtive materialen volgens FMVSS302, dewelke brandvertragend zijn kunnen wij zeer snel toeleveren aan voordelige groothandel prijzen.
Als middelgroot bedrijf zijn wij zeer flexibel en attent om aan uw noden en eisen te voldoen of het vinden van een oplossing voor uw problemen.

Kort samengevat wat wij voor u kunnen betekenen :

  • uit voorraad leverbare rubber producten
  • scherpe prijzen voor een betrouwbare kwaliteit
  • snelle levertijden over de hele wereld
  • uitstekende service van A-Z
  • lange termijnrelaties met onze klanten
  • flexibel
  • ontwikkeling van nieuwe producten in rubber, silicone of kunststof

Kortom is Junta Polymers Uw partner voor een band in vertrouwen en leuke samenwerkingsmogelijkheden voor vele jaren.
Bij Junta Polymers mag U rekenen op de kwaliteit en service die u van een marktleider verwacht!