Silicone en Rubber profielen

Vierkant- en rondsnoeren of ontwikkeling van nieuwe Rubber of Silicone profielen volgens uw tekening en staal. Door middel van nieuwe technieken  kunnen wij voor Silicone profielen een matrijs vervaardigen op slechts 3 dagen na opdracht!
Al onze Silicone profielen of snoeren zijn FDA en EC1935/2004 gekeurd en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren van 25 tot 80 Sh.A!
Standaard kleuren voor silicone is transparant en rood/bruin.

Behalve silicone profielen kunnen wij u ook EPDM rubber profielen aanbieden, al of niet zelfklevend.
EPDM is de afkorting van “Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer” en is een groep van synthetische rubbers of elastomeren. Het wordt verkregen door de polymerisatie.
Junta Polymers is zeer sterk in de productie en verdeling van EPDM rubber profielen in alle markten met een geweldige kwaliteit dewelke UV en Ozon bestendig zijn.

Veel van onze rubber of silicone profielen worden gebruikt voor de afdichting van deuren, luiken en ramen voor automotive, bouw -en scheepvaart industrie, waar de hoogste eisen worden gesteld aan duurzame waterdichtheid onder alle omstandigheden.
Onze rubber of silicone profielen kunnen ook gebruikt worden voor trillingen op te vangen voor robuuste toepassingen, zoals voor verschillende industriële of landbouwmachines.
Wij bieden FKM, VMQ, EPDM, of NBR profielen aan van uitstekende kwaliteiten met lange levensjaren!
Na het extrusie proces zorgen wij voor een poeder getalkte, gesiliconiseerde of een droge standaard uitvoering na extrusie van het profiel in kwestie, dewelke zorgvuldig toegeleverd worden op een correcte manier of naar wens van de klant.
Wij hebben ook de mogelijk uw profiel te extruderen volgens jaaropdracht met deelleveringen om lange levertijden uit te sluiten.
Hierdoor zijn wij een zeer flexibel bedrijf dat openstaat voor innovatie met korte levertijden in mate van het mogelijke.

Bij Junta Polymers mag U rekenen op de kwaliteit en service die u van een marktleider verwacht!
We zorgen voor uw perfecte afdichting.