Silicone en Rubber profielen

Vierkant, rondsnoeren of de volledige ontwikkeling van nieuwe Rubber of Silicone profielen volgens uw tekening of staal. Door middel van nieuwe technieken  kunnen wij voor Silicone profielen een matrijs vervaardigen op slechts 3 dagen na opdracht!
Silicone profielen zijn dezer dagen zeer populair omwille van de vele mooi eigenschappen zoals hogere temperatuur bestendigheden tot 220°C of meer en zijn soepheid met verschillende hardheden van 25 tot 80 Sh.A!
Al onze Silicone profielen of snoeren voldoen aan alle FDA en EC1935/2004 richtlijnen voor de migratie van silicone naar de voeding.
Standaard kleuren voor silicone is transparant en rood/bruin.

Naast silicone profielen kunnen wij u ook EPDM rubber profielen aanbieden aan een zeer competitief prijsniveau, al of niet versterkt met een eventuele nylon koord.
Wij kunnen 3 uitvoeringen realiseren na extrusie : silicone uitvoering, getalkt of natuur die u kan helpen bij de montage van het rubber profiel.
EPDM is de afkorting van “Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer” en is een groep van synthetische rubbers of elastomeren. Het wordt verkregen door de polymerisatie.
Wij bieden ook een mooi programma aan co-extrusie profielen aan .
Junta Polymers is zeer sterk in de productie en verdeling van EPDM rubber profielen in alle markten met een geweldige kwaliteit die UV en Ozon bestendig zijn.

Onze rubber en silicone profielen worden vaak gebruikt voor de afdichting van deuren, luiken en ramen voor automotive, bouw -en scheepvaart industrie, waar de hoogste vereisten worden gesteld aan duurzame waterdichtheid onder alle omstandigheden.
Deze profielen kunnen ook gebruikt worden om bepaalde trillingen op te vangen , zoals voor verschillende industriële of landbouwmachines.
Wij bieden FKM, VMQ, EPDM, of NBR profielen/rondsnoeren aan van een uitstekende kwaliteit met lange levensjaren!

Alsook heeft Junta Polymers de mogelijk uw profiel te extruderen volgens jaaropdracht met deelleveringen om lange levertijden en eventuele stokbreuken uit te sluiten.
Hierdoor zijn wij een zeer flexibel bedrijf dat openstaat voor innovatie met korte levertijden in mate van het mogelijke.

Bij Junta Polymers kan U rekenen op de kwaliteit en service die u van een marktleider verwacht!
We zorgen voor uw perfecte afdichting met de nodige kennis en doorzettingsvermogen.

Wij bieden FKM, VMQ, EPDM, of NBR profielen aan van uitstekende kwaliteiten met lange levensjaren!
Na het extrusie proces zorgen wij voor een poeder getalkte, gesiliconiseerde of een droge standaard uitvoering na extrusie van het profiel in kwestie, dewelke zorgvuldig toegeleverd worden op een correcte manier of naar wens van de klant.
Wij hebben ook de mogelijk uw profiel te extruderen volgens jaaropdracht met deelleveringen om lange levertijden uit te sluiten.
Hierdoor zijn wij een zeer flexibel bedrijf dat openstaat voor innovatie met korte levertijden in mate van het mogelijke.

Bij Junta Polymers mag U rekenen op de kwaliteit en service die u van een marktleider verwacht!
We zorgen voor uw perfecte afdichting.